setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Divendres dia 6 una dècada que col·laboració al Setmanari Sóller i escrivint a relats en català

5 juny 2014 – 13:03

El divendres dia 6 de juny, farà deu anys que col·labor al  Setmanari Sóller. 10 anys de moltes vivències, i que a la secció “Espais per la reflexió” he anat transmetent. Passen els cinc-cents articles escrits sobre una diversitat de temàtiques. Moltes vegades he denunciat prou absurditats i injustícies que s’han viscut. També he escrit notícies joioses, de persones per a mi molt valuoses i que han demostrat un bon saber fer.

 

He participat pràcticament a totes les col·laboracions especials: Fira, pel patró Sant Bartomeu i al de Nadal.

 

Coincidint amb aquest aniversari, puc dir que també ho he fet  a la pàgina de relats en català, on hi he publicat prop de 387 relats: articles, narrativa breu i poesia, amb un índex de 331.777 lectures.

 

Durant aquest període he publicat dos llibres: Un recull de poesia: “Cadències quotidianes”  (2007) i narrativa breu “Sota la meva mirada” (2009) ambdós per l’editorial Can Sifre.

 

He participat en prop de cinc llibres de diversos autors publicats per editorial Meteora  i l’Associació de relataires en català a la que pertany. Comptes, narrativa i poesia.

 

Vaig participar gustós en l’epíleg del meu amic i  poeta Marc Freixas, del llibre “El llarg camí d’escriure” (2011)  Setzevents.

 

No deixar de dir tampoc que duc col·laborant  des de l’any 2006 a la revista literària trimestral “Espais… de res a poc” que es publica a Barcelona; amb molts amics relataires també hi col·laboren.

 

Aprofitant les xarxes i Internet. Dir que a la pàgina web que gestiona el meu amic i relataire Antonio Mora,  “La Tribuna de Guimerà” on es publiquen setmanalment els meus articles.

 

I que per fer el màxim de difusió del que escric. Tinc dos blocs creats; “Poemes d’en Josep” i “Jo et portaré la llum” i “Contarelles” al Setmanari Sóller.

 

De conèixer i llegir també les obres dels meus amics i amigues relataires que han publicat, i que han tingut un molt alt nivell.

 

Han estat uns anys profitosos i molt enriquidors.

 

Podria resumir en que estim la paraula, la nostra llengua i la nostra cultura i que he batallat en força a favor d’ella combatent tots els atacs.

 

Gràcies!

  1. Una resposta a “Divendres dia 6 una dècada que col·laboració al Setmanari Sóller i escrivint a relats en català”

  2. tendri que aprender un poco de educacion no le vendria mal

    Per albert el juny 21, 2014

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.