setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Govern d’en Bauzá i el TIL

24 setembre 2013 – 17:38

Corre per la xarxa que a “Bauzan” ( com l’anomenen) li ha sortit el TIL per la culata.

Mentre ell ha intentat en el parlament convèncer o imposar a l’oposició de les meravelles de les seves teories il•luminades; al carrer prop de cinc mil persones estaven concentrades: “La marea verda” que s’oposen a l’aplicació del decret del trilingüisme.

Com estem acostumats a la política de la majoria absoluta del PP i a aplicar el dret de cuixa ( bastant feudal i no gaire democràtic); a dir que l’he vist emprar moltes vegades pel Consistori que desgoverna Sóller), el que ha passat és que el Parlament han fet dos reals del mateix i han imposat el decret amb calçador.

La anomenada “taula de negociacions” que ha convocat pel proper dimecres dia 25, l’ordre del dia no porta cap de les reivindicacions de l’Assemblea de docents. Bona manera de començar el diàleg.
Que la vaga indefinida ja no és tan sols per l’educació i la imposició absurda de criteris del PP queda clar. És un clam del pobles Mallorquí, Menorquí, Eivissenc i Formenterenc contra la política dictatorial del Govern Bauzá.

La protesta ha traspassat fronteres: s’han sumat Catalunya, País Valencià, just ara Andalusia i de cada vegada hi ha més suports.
Docents, pares, mares associacions, Col•lectius, la Plataforma d’Associacions de Jubilats i Pensionistes de Mallorca, l’UIB  i inclusiu ara el bisbe de Mallorca també ha fet una menció al diàleg a la notícia del Dbalears amb el títol “Bauzá topa amb el Bisbe Salinas”

Acab dient que la Unió de Pagesos entregarà una tona de fruita per la caixa de resistència que ja passa dels cent quaranta mil euros.

La manifestació convocada per dia 29 de setembre a les 18 h a la Plaça d’Espanya, segur que serà multitudinària.

No fa gaire estona vaig escriure que li haurem d’agrair a al President Bauzá i al seu Govern; el que no ha aconseguit cap altre President: Ha aconseguit unir a tots els sectors de la societat civil de les Illes Balears i Pitiüses en contra seva i de la seva política tirana i injusta.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.