setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Crítica per l’hora en que es fan els plenaris.

28 març 2012 – 11:59

M’ha sorprès que avui m’arribés un correu en que m’assabentava que el proper divendres dia 30 de març hi hauria un ple extraordinari a les 9 del dematí ( una hora en que la majoria dels ciutadans i ciutadanes de Sóller estan fent feina o són a classe i serà impossible assistir-hi.
Aquest ple extraordinari ( on no existeix l’apartat a l’ordre del dia: “Precs i preguntes” vull dir que tan sols es pot escoltar i res pus) Té un sol punt:

1.- Aprovació factures i Pla d’ajustament en base al RDL 4/2012

 

Com intent esser em màxim d’objectiu i com m’ha arribat una informació respecte a que per la urgència de presentar al Govern Central, les factures que l’Ajuntament deu als proveïdors i poder accedir a l’ajuda promesa per fer efectiu el pagament, el termini acaba dia 31 de març; sembla que el ple extraordinari convocat, tenia la seva justificació. Per tant esborraré la meva crítica, a aquest plenari, en relació al tema de la urgència, però no en el tema de l’hora, inviable per els que fem feina.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.