setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Revelacions de Wikileaks: Han obert la caixa de Pandora

2 desembre 2010 – 14:25

Les darreres revelacions de Wikiliaks, amb els presumptes tractes, converses i acords entre l’ambaixador americà Eduardo Aguirre, i diversos polítics i membres de la judicatura, respecte al cas judicial sobre la mort de José Couso; si són certes, és de vergonya. Zapatero: silenci; Àngel Moratinos: Silenci. Conde Pumpido; del que sembla que hi va haver una entrevista entre ell i l’ambaixador (2007) on va manifestar que el govern no podia fer res en aquell cas, però que els fiscals: “seguirien oposant-se” a les ordres de detenció contra els tres militars implicats” (presumptes responsables d’un presumpte assassinat , això ho afeix jo)
Que la família de Couso, a través del seu germà, estigui indignada per la quantitat de mentides que els hi varen dir, com tal de preservar les relacions diplomàtiques amb USA, no és d’estranyar. Tampoc ho és que emprenguin accions judicials per aclarir-ho com han manifestat.
Com he escrit, la veritat sura i les mentides, de cada vegada més rapit, apareixen a la llum. N’escriuré de tot això en el proper article.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.