setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

9 é aniversari de la barbaritat del 11 de setembre. Esbucament terrorista de les Torres Bessones

11 setembre 2010 – 17:32

Per a mi en aquest aniversari tan sols vull rememorar a les persones que per uns interessos foscos que difícilment se sabran: un braç executor, crea la massacra de moltes persones innocents. George Bush governava i li va anar de meravelles per després poder declarar la Guerra a Irak amb unes excuses que no se les creia ni ell, tot acompanyat de dos acòlits: Toni Blair per part de Regne Unit i Jose Mari Aznar President de l’executiu espanyol; el qual malgrat més de quinze milions de persones es manifestaren en contra de la guerra: “No en el meu nom” va fer cas omís i es passa pels dallonses la nostra opinió, enviant les tropes a una guerra il·legal i injusta passant-se “ambtres” les decisions de les Nacions Unides pels seus respectius baixos.

Dic que existiren els braços executors i que el cervell pensant organitzatiu de la barbàrie no el coneixem. Per això, pens que el vertader memorial per les víctimes innocents, seria, no crear ni monòlits, ni tampoc museus recordatoris; sinó troba els caps pensants que prepararen i possiblement finançaren l’atemptat. Seria una autèntica glopada d’aire fresc i no viciat, per les famílies, amics i amigues de les persones que moriren aquest fatídic dia, que els vertaders culpables fossin jutjats com cal i paguessin el seu crim.

Que descansin en pau aquestes persones víctimes del joc brut, com Jose Cousso, que moriren i que es restitueixi la vertadera justícia, trobant els vertaders culpables.

Per cert que darrera del pastor- pistoler (es passeja amb una pistola a la cintura) nord-americà Terri Jones , que pretenia cremar Alcoras per commemorar l’11 S , m’agradaria saber qui hi ha. Es veu que li han fet callar la boqueta, i tomar-se enrere. És molta casualitat que a dos mesos de les eleccions nord-americanes apareix un guillat com aquest anunciant fer un desbarat que l’únic que portaria és a complicar més la convivència dels musulmans que viuen a Estats Units. I a donar “canxa” als líders fonamentalistes i a segons quins Ayatolas, per exaltar a segons quins musulmans eixelebrats perquè cometin qualsevol tipus d’atemptat en contra d’interessos o persones d’occident. A qui li pot interessar muntar aquest merder? Podria esser, presumptament, als republicans ? Ho dic perquè la cobertura mediàtica, d’un personatge que té cinquanta persones a la seva secta o església, no m’ha semblat normal. No vagi per dit

El personatge en qüestió té una carrera delictiva a Alemanya. Falsedat documental, atribuir-se un títol de doctor que no posseïa, explotació laboral dels membres més joves de la secta; fou condemnat a una multa de tres mil euros. També que els mobles regalats a la secta que recollien els seus acòlits, els va vendre i es va quedar els doblers dels mateixos i per això va fugir a corre-cuita d’Alemanya. Al que l’han triat per l’espectacle s’han cobert de glòria.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.