setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Paradisos Fiscals

5 març 2009 – 12:29

Ara que a En Sarcozy se li ha ocorregut pressionar a Andorra, perquè deixi d’esser un paradís fiscal, tot emprant el títol que té de “Príncep d’Andorra”.

Supós que a alguns que hi han dipositat doblers no massa clars, vull dir negres, que habitualment solien venir de comissions immobiliàries efectuades el temps que ostentaven el poder, el cul els hi deu fer bimbollets. Vos imaginau, trobar amb el temps un paradís fiscal tan segur com l’andorrà. Segur que d’aquí poc, hi haurà corrua de maletins. Viatges ràpids i no per anar a esquiar.

En principi, els doblers dipositats als bancs andorrans, començaran a pagar impostos, cosa que abans no feien. I més endavant, s’està parlant de que desapareixerà el secret bancari. Bon mal  de panxa deuen tenir més d’un. A veure si hi haurà una compra massiva de caixes de colacao, per enterrar en el jardí els euros que els hi han arribat de manera no massa clara. Estic parlant dels doblers negres, dels bruts (narcotràfic, tracte de blanques, tràfic d’orgues i d’altres brutors són figues d’un altre sostre. Que també n’hi ha repartits per allà.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.