setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Vacuna virus papiloma humà

15 setembre 2008 – 19:48

Vista la noticia de la vacunació masiva per prevenir el càncer d’uter”. I com em sembla que hi ha una manca d’informació que els pares i mares de les nines a qui se’ls ha d’aplicar la vacuna, haurien de poder accedir-hi  Deix aquí l’enllaç al reportatge de la revista Discovery Salud: www.dsalud.com/numero99_1.htm

Esper que la informació sigui prou profitosa per llavors poder prendre la desició amb tot el coneixement.

 1. 2 respostes a “Vacuna virus papiloma humà”

 2. jo crec que aquesta vacuna es molt imporatant que te la fiquin,per evitar cancer de uter .Aquesta vacuna et protexeix del cancer d`auter.EL CANCER D`UTER ES TRENSMET PER RELACIONS XEXUALS.

  Per geni cortina ortega el nov. 25, 2008

 3. Sr. Geni cortina ortega, la informació que dóna no es totalment correcte i inclusiu i per televisió han sortit professionals de la salut que no veuen la seva necessitat i si el control anual de les joves i nines a través de les corresponents citologies. Per altra part la despesa de les esmentades vacunes i el risc real de càncer d’úter no ho justifica i s’hagués pogut invertir ( la vacuna val 450€ x 5000 vacunacions, calculi vostè mateix el muntant) amb altres patologies que si son preocupants per la dona: llegeixi càncer de mama.
  Hi ha revistes especialitzades que desmunten la necessitat perentòria d’aquesta vacuna. Li afegeix una d’elles per si vol ampliar informació: http://www.dsalud.com/. Una salutació .
  Josep Bonnín

  Per jbonnin el nov. 28, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.