setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Record pels assassinats

11 setembre 2008 – 10:47

Avui és el 7é anniversari de l’11 S, l’atemptat en contra del Trade World Center (Trres Bessones). Després continuà amb l’atemptat del metro de Madrid l’11 M i va seguir amb el de Londres el més de Juliol. La pregunta és: No s’aturaran davant de res per imposar el seu ordre feixista?. Seran capasos d’assassinar a mils de persones? Si. Apart dels atemptats, recordem la foto de las Azores, la continuació de la Guerra d’Iraq amb més d’un mil.lió d’assassinats ho demostra.

Teoria o hipotesi d’una gran conspiració per imposar un ordre a tot el món, idò si. I creic que amb el que ha anat passant a lo llarg dels darrers 7 anys queda prou fonementada.

 1. 3 respostes a “Record pels assassinats”

 2. ordre feixiste. Ordre marxista. La canço eterna.
  Pur i simple maniqueisme de els bons són els meus o sigui els qui m’agraden ara a mi i els dolemts són tots aquells que tu defenses i enlaires.

  Per Moncaira el set. 12, 2008

 3. Ni un ni s’altre d’ordres. Un control del planeta i un repartiment a parts relativament iguals entre les superpotències de tots els recursos del mateix; i encara més coses: Retallada de llibertats, de drets civils; fams provocades; empri d’un continent (Àfrica) pels seus experiments; i això no és maniqueisme de cap de les maneres; ho podem estar observant a diari sinó tenim els ulls i les ulleres entelades.
  Per tant, no és un judici, és una descripció de fets Sr. Moncaira

  Per jbonnin el set. 12, 2008

 4. Todo es del color del cristal con que uno lo quiere mirar diuen o deim en foraster,

  Retallada de llibertats? De drets civils ? Talvolta o potser però també perquè no pensar i creure que talvolta o potser sigui Fre adient a la malcriadesa que està invadint la rica i opulenta Europa Occidental ? Una Europa Occidental que renega de les seves arrels culturals i filosofiques,

  Per Moncaira el set. 13, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.