setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

El socialisme dels rics

19 setembre 2008 – 17:55

No sé si vos n’heu assabentat que el president de la Reserva Federal, Ben Bernanke, el secretari del Tresor, Henry Paulson, i els líders del Congrés dels EEUU ha aprovat unes mesures legislatives, entre elles destinar , i llegiu-vos-ho bé: MIG BILIÓ DE DÒLARS per rescatar els actius contaminats per les hipoteques d’alt risc i evitar que les grans financeres facin fallida. La quantitat correspondria a la meitat de la riquesa que es genera a l’estat espanyol en 1 any. Mai cap govern en el món havia fet una cosa així. Aquest és el Govern que presumeix de liberal.

Al mateix temps que prohibeix a 800 empreses d’inversió intervenir en el mercat.

Crisi per qui? : O sigui que el doblers dels contribuents s’han d’emprar perquè empreses que han estat molt mal gestionades, no se’n vagin a norris. Els ciutadans finançaran les pèrdues; i la pregunta del milió i a l’època dels beneficis, també els repartiren?.

Queda clar, no és el mateix Arnau que mestre Arnau. N’hi ha que tenen cera del corpus segons el sistema liberal(capitalista) i mentre el ciutadà normal i corrent continuarà amb el cul en l’aire a mercè del que els peixos grossos considerin que han de fer. Quina barra i quina poca vergonya.

Li han bastat a Bush governar durant 8 anys, per portar l’economia nord-americana a la ruïna. Idò que l’aguantin, fou el President més votat en la història dels Estats Units. També portà a la ruïna una de les empreses petrolieres que el seu pare li fià. No n’hi ha més de fetes.

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.